Man trekt mes op Palmfuif

Op de Palmfuif afgelopen nacht in Grimbergen kregen een 46-jarige man uit Grimbergen en zijn vriendin het aan de stok met de security. Dat meldt het parket Halle-Vilvoorde.

De man van het koppel ging zijn beklag doen bij de politie en wilde de tent terug binnengaan, maar de toegang werd hem geweigerd. Hierop werd de man agressief, en ondanks verschillende aanmaningen van de politie om de plaats te verlaten, weigerde hij te vertrekken.

Op zeker ogenblik greep hij naar een mes dat aan zijn broeksriem vast zat, maar hij kon op tijd worden tegengehouden door de politie. Hij verklaarde dat het effectief zijn bedoeling was het mes te trekken.

Hij kreeg vandaag nog een snelle dagvaarding betekend en hij zal zich eind oktober voor de correctionele rechtbank moeten verantwoorden voor gewapende weerspannigheid en verboden wapendracht.