Tournee RLGC op gang getrapt

Regionaal Landschap Groene Corridor (RLGC) viert zijn 10e verjaardag met ‘Tournee RLGC’, een reeks van 12 activiteiten rond de hoog(s)te punten van alle aangesloten gemeenten, en een speciaal voor de gelegenheid gebrouwen amberkleurig bier. Tournee RLGC werd afgetrapt in het psychiatrisch ziekenhuis Sint-Alexius in Grimbergen.

“Samen met alle aangesloten gemeenten uit Noordwest-Brabant kunnen we terugkijken op een mooie samenwerking”, zegt RLGC-voorzitter Jozef De Borger.

“Om dit 10-jarig bestaan in de kijker te zetten, bieden we de inwoners in elke gemeenten een avondactiviteit aan. We starten met een verteller, laten de mensen daarna genieten van een korte wandeling en trakteren tot slot met het bier ‘Kater’.”

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise