Aanleg bedrijvenpark Fenix gestart

De werken voor de aanleg van het bedrijvenpark Fenix vlakbij Verbrande Brug zijn gestart. Het gaat om een totale oppervlakte van 30.000 m2.

Onder meer Pharma Belgium kondigde al aan dat het er een nieuw logistiek en productiecentrum gaat bouwen. Daardoor zullen er 80 nieuwe jobs gecreëerd worden.

De naamgeving Fenix verwijst naar de wederopstanding die ontwikkelaar Futurn nv op dit terrein wenst te realiseren. Deze grond deed tot op heden immers enkel dienst als opslagplaats voor materialen, maar daar komt nu dus verandering in.

Futurn zal het terrein naar eigen zeggen op de meest optimale manier ter beschikking te stellen van bedrijven. Op de drie hectare grond zullen projecten voor industrie en logistiek verrijzen die op maat van de klant uitgewerkt zullen worden. Huren en/of kopen is mogelijk.

Het bedrijvenpark Fenix is gelegen op het einde van de Woluwelaan, maar wel op grondgebied Grimbergen. Naar verwachting zal het park 3 tot 4 nieuwe bedrijven huisvesten. Pharma Belgium zal dus het eerste zijn.

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise