Grootste kerstmarkt van noordrand

Tijdens het weekend van 13 en 14 december is het opnieuw kerstmarkt in het centrum van Grimbergen. Liefst tachtig standen met ambachtelijke kerst- en geschenkartikelen voor de eindejaarsperiode, poffertjes, kastanjes, glühwein… bieden de bezoekers heel wat om te kijken, te proeven en te kopen. Grimbergen gaat dan ook prat op dat het de grootste kerstmarkt van de noordrand heeft.

Het gemeentebestuur zorgt ook elk jaar voor de nodige randanimatie. Er zijn muziekoptredens op verschillende podia, de intrede van de kerstman en een slotvuurwerk. Plezier verzekerd voor jong en oud dus.

De kerstmarkt van Grimbergen kan al 27 jaar rekenen op duizenden bezoekers uit Grimbergen, omstreken en zelfs van buiten de landsgrenzen. Volgens burgemeester Marleen Mertens (CD&V) is er in vergelijking met vorig jaar geen grote tent meer voorzien. In de plaats is er wel meer straatanimatie en drie kleinere podia met optredens. Net als de voorbije jaren houden bewakingsagenten een oogje in het zeil bij de deelnemende cafés.

Het volledige programma kan u raadplegen op www.grimbergen.be.

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise