Humbeek Plage schenkt 2.000 euro aan vzw De Raster

Naar analogie met alle voorgaande jaren schonk de vzw Humbeek Plage ook nu weer 2.000 euro aan het goede doel.

Deze keer heeft de organisatie gekozen voor De Raster uit Beigem. Deze vzw biedt een langdurige begeleiding en ondersteuning aan mensen met een psychiatrische problematiek.

De vierde editie van Humbeek Plage op zaterdag 2 en zondag 3 augustus trok weer een massa volk naar het aangelegde strand naast het kanaal in Humbeek. De Westvaartdijk werd naar jaarlijkse gewoonte omgetoverd in een exotisch vakantieparadijs voor jong en oud.

De kinderen konden genieten van de vele springkastelen, de go-carts, een goochelaar, een karikaturist, een grote stand met de alombekende “Loombands” en op zondag de ‘Playmobiel’. De ouders konden, naast de beachbar met de verschillende cocktails, ook proeven van de overheerlijke tapas van Traiteur Verbiest.

De fietsgravering op zaterdag i.s.m. de Politie Grimbergen mocht net als vorig jaar rekenen op een grote opkomst en ook de vele kunstwerken die werden tentoongesteld door diverse Grimbergse kunstenaars hadden veel bekijks.

De verscheidene orkestjes zoals Moon About, Op’t Goevallend Oeit en een 20-koppige sambaband zorgden er mee voor dat de editie 2014 een muzikaal succes was.

Het bestuur wil bij deze ook graag alle medewerkers en sponsors bedanken. 

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise