Kunstkring Artfriends viert met expo

Kunstkring Artfriends viert zijn tiende verjaardag en dat moet uiteraard gevierd worden.

‘Niet met toeters en bellen of spetterend vuurwerk, maar wel met een meer dan boeiende tentoonstelling onder de titel ‘PoĂ«tisch Palet”, zegt voorzitter Liliane De Koninck.

‘De expo loopt van 6 tot 14 september in het gemeentehuis van Grimbergen. Er is ook een speciale dichtbundel voorzien, waarin een afbeelding van een werk van elk deelnemend lid zal vergezeld worden van een gedicht, dat speciaal voor dit werk geschreven werd door een aantal bekende en minder bekende Vlaamse dichters.’

Artfriends heeft zijn trouwe publiek jaar na jaar verwend met een erg brede waaier van kunstwerken, niet alleen in Grimbergen maar ook in Vilvoorde, Perk en Mechelen. ‘Het zijn en blijven rasechte’ amateur-kunstenaars’, die steeds andere facetten van hun persoonlijke talenten naar buiten willen brengen’, aldus De Koninck.

Meer info en openingsuren op www.artfriends.be.

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise