Slager steunt Duivels met Sambaburger

Beenhouwerij Segers uit Strombeek-Bever is al helemaal klaar voor het WK voetbal. Sinds kort kunnen klanten genieten van een Sambaburger.

“Onze Rode Duivels zijn eindelijk nog eens gekwalificeerd voor een WK en dat mag gevierd worden”, zegt Greg Segers. “Heel ons land is fier en daarom verkopen we sinds kort de Sambaburger. De ingredi√ęnten van dit panklaar gerecht zijn gehakt, chorizo en kruiden. De Sambaburger is niet pikant. Met dit initiatief hopen we de Rode Duivels van op afstand te steunen en willen we ook dat onze klanten klaar zijn voor de wedstrijden.”

Het is niet de eerste keer dat de beenhouwerij uit Strombeek-Bever inspeelt op de actualiteit. Onlangs nog werden Pandaburgers verkocht naar aanleiding van de aankomst van de twee panda’s in Pairi Daiza.¬†

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise