Lopen voor nieuwbouw Eigen Thuis

Dolle pret afgelopen weekend in Grimbergen. Tientallen personen met een motorische beperking leefden er zich uit tijdens een zogenaamde ‘kerstkarrekeswinterrun’.

De actie ten voordele van de vzw Eigen Thuis werd op touw gezet in het kader van Music For Life van Studio Brussel.

Eigen Thuis is een vzw voor integratie van personen met een motorische beperking. Omdat zij een aangepaste en comfortabele omgeving nodig hebben, zijn er middelen nodig voor de financiering van een nieuwbouw. 

‘Tijdens de kerstkarrekeswinterrun moesten de deelnemers zoveel mogelijk toertjes in de straten rond Eigen Thuis afleggen’, zeggen de initiatiefneemsters Els Smets en Hilde Meylaers. ‘Daarnaast zijn kunstwerken per opbod verkocht.’

Als afsluiter was er een optreden van het Karrekeskoor met Lies Lefever.

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise