Galmaarden organiseerde infobeurs 55+ over lang en gezond leven.

Eénmaal per legislatuur organiseert het lokaal bestuur van Herne een ‘55+ infobeurs’. Deze keer vond die plaats op vrijdag 24 november en zaterdag 25 november in sporthal De Hernekouter tijdens de week van de senioren. Deze infobeurs was gebaseerd op drie thema’s: levenslang leren, lang leve de gezondheid en levenslang thuis wonen.

De beurs werd georganiseerd door de dienst welzijn in samenwerking met het platform welzijn, de seniorenwerkgroep, de verenigingen en de dienst vrije tijd. 

Men kon een yogasessie volgen, een infosessie over diabetes bijwonen of gaan luisteren naar Leen Dendievel die meer uitleg gaf over een gezond mentaal welzijn. Maar liefst een 80-tal senioren kwamen de infobeurs bezoeken. 

Topartikels bij Goeiedag.be
Meer kort nieuws