Vijverfestival gaat op zoek naar enthousiaste vrijwilligers

Het Vijverfestival in Dilbeek is een gratis tweedaags muziekfestival georganiseerd door vrijwilligers. Dat gaat begin juli door met optredens op drie podia, workshops en activiteiten voor kinderen en tieners, foodtrucks en heel wat randanimatie. Heb je zin om deel uit te maken van een fantastisch jong team van vrienden dat bruist van de ideeën, heb je er altijd al van gedroomd om een te gek feestje te bouwen en ben je op zoek naar een nieuwe hobby? Dan ben jij misschien wel dé geschikte persoon voor de organisatie van het Vijverfestival. Voor de organisatie van de toekomstige edities, is de organisatie op zoek naar een nieuwe wind aan enthousiaste vrijwilligers. Bij interesse kan je een mailtje sturen naar vrijwilliger@vijverfestival.be of een kijkje nemen op de website.

Topartikels bij Goeiedag.be
Meer kort nieuws