Dilbeek centrum wordt morgen urenlang afgesloten voor Verkeersfestival

De tweede editie van het Verkeersfestival vindt plaats op vrijdag 2 juni. Meer dan 500 leerlingen en leerkrachten van het zesde jaar van het lager onderwijs zullen die dag naar het centrum van Dilbeek afzakken.

De omgeving rond het Gemeentehuis, het Patattenveld en Westrand wordt ingericht als verkeersdorp met een fietsparcours, workshops en oefeningen. Om alles veilig te laten verlopen worden een aantal straten verkeersvrij gemaakt. Het is dan ook beter de omgeving te vermijden als je er niet écht moet zijn. Het gaat om de Levoldlaan, Sint-Ambrosiuslaan, Heetveldelaan, Sportlaan, Tennislaan, Roelandsveldstraat tussen Tennislaan en Kasteelstraat en Kasteelstraat ter hoogte van Kasteelhoeve.

Topartikels bij Goeiedag.be
Meer kort nieuws