Praetcafé Westrand wordt Lou’s Plek

Het cateringbedrijf Lou & co uit Dilbeek ondertekende donderdag een samenwerkingsovereenkomst met Westrand. Vanaf 1 september zal het team van Lou & co iedereen verwelkomen in het vernieuwde cultuurcafé.

Lou & co baat al anderhalf jaar een cateringbedrijf uit in Dilbeek. Werner en Annouchka kiezen daarbij voor duurzaamheid en diversiteit in hun keuken. De nadruk ligt op het gebruik van lokale producten, klassieke gerechten krijgen een eigentijdse twist, maar ook de wereldkeuken krijgt een plaats.

Het interieur van het café wordt tijdens de zomermaanden grondig onder handen genomen, met extra aandacht voor gezelligheid en gastvrijheid.

Werner heeft een verleden in de muziekwereld waardoor muziek een centrale rol zal spelen in de beleving van Lou’s Plek.

Meer info op www.louandco.be of Werner, 0495 299 808