Bodegemstraat terug open in nieuwe fase Dorpsplein

De Bodegemstraat in Sint-Martens-Bodegem gaat op dinsdag 17 november terug open in beide richtingen. De werken verplaatsen dan naar de Schepdaalstraat, waar tot januari 2016 het doorgaand verkeer onmogelijk wordt.

In de derde fase van de werken, wordt de Schepdaalstraat ter hoogte van het Dorpsplein onder handen genomen. Dat betekent dat het verkeer tussen de Ninoofsesteenweg en Ternat weer normaal zal kunnen verlopen.

Ook de bussen van De Lijn kunnen terug hun normale traject volgen. Het verkeer van en naar Schepdaal wordt enkele weken langs de N8 omgeleid.

Als de weersomstandigheden gunstig blijven zijn vanaf januari alle wegen terug open voor het verkeer. De werken worden dan enkel nog verdergezet op het Dorpsplein zelf.

(Foto: gemeente Dilbeek)