Solliciteren voor 120 jobs in Dansaert Park

Op donderdag 29 januari wordt in het CC Westrand in Dilbeek een ‘jobdag’ gehouden voor het nieuwe winkel- en bedrijvencomplex Dansaert Park dat op 3 april de deuren opent langs de Robert Dansaertlaan in Groot-Bijgaarden.

In totaal zijn er ongeveer 120 openstaande vacatures.

Acht bedrijven (McDonald’s, Hunkemöller, Zeb, JBC, E5-Mode, Bio Planet, Pizza Hut en Hanssens Catering) hebben er een stand om zichzelf en hun openstaande vacatures voor te stellen aan werkzoekenden.

De openstaande vacatures betreffen vooral (verkoop)personeel voor de winkels, een filiaalmanager en shopmanager en er wordt ook gezocht medewerkers voor de keuken en zaal van de restaurants.

De Jobdag heeft plaats van 10 tot 17 uur en is een samenwerking tussen Jobat Media, de VDAB, de gemeente Dilbeek en Mitiska REIM, de ontwikkelaar van het Dansaert Park.

‘Wij waren onmiddellijk erg enthousiast toen het gemeentebestuur met het idee kwam voor de organisatie van een jobdag voor de huurders in ons project en dit naar analogie met de meer algemene ‘jobbeurs’ die de gemeente organiseert in februari’, aldus Jan Du Bois van Mitiska REIM.

‘Het vinden van geschikt Nederlandstalig personeel is geen makkelijke opdracht en een lokaal initiatief als een jobdag kan daar zeker toe bijdragen.’