Drie Dilbeekse bedrijven zetten deuren open

Driehonderd bedrijven in heel Vlaanderen doen zondag 6 oktober mee met de Open Bedrijvendag. Ook drie Dilbeekse firma’s zetten de deuren open.

Je kunt zo een bezoekje brengen aan Minerva Textile International, dat sinds 1975 alle soorten textiel bedrukt op een duurzame en ecologische manier.Je volgt er het proces van begin tot einde en mag zelf een t-shirt bedrukken.

Bij grafisch bureau BS Productions, dat volgend jaar 20 jaar bestaat, kan je zelf aan de slag met een grafisch tablet om eens te proberen zelf een ontwerp te maken. Breng je een mooie foto mee, dan krijg je die op A3-formaat afgedrukt mee naar huis.

Studiebureau Boydens is een adviesbureau dat ondersteuning biedt bij duurzame bouwprojecten. De ingenieurs leggen je uit welke stappen je moet ondernemen om energiezuinig te bouwen en gunt je een blik in een geothermisch geklimatiseerd gebouw.

Alle praktische info vind je op www.openbedrijvendag.be.