Verkeershinder Landuitstraat-Boriaustraat-Vrijheidsstraat op 6 augustus

Op woensdag 6 augustus worden in Denderleeuw de Landuitstraat (gedeelte tussen rotonde en Boriaustraat) en de Boriaustraat (gedeelte tussen Landuitstraat en Vrijheidsstraat) van 9 tot 17 uur afgesloten voor het verkeer omwille van wegwerkzaamheden.

De gemeentelijke technische dienst schildert op 6 augustus zebrapaden op de rijbaan ter hoogte van de Landuitstraat, Boriaustraat en Vrijheidsstraat. Gedurende de werken worden deze straten afgesloten voor het verkeer.

Tijdelijke verkeersmaatregelen

  • Om het doorgaand verkeer richting Liedekerke mogelijk te maken wordt in de Vrijheidsstraat (gedeelte tussen Toekomststraat en Landuitstraat), voor de periode van de werken, tweerichtingsverkeer ingevoerd.
  • Voor het plaatselijk verkeer wordt het éénrichtingsverkeer in de Landuitstraat – gedeelte tussen de Boriaustraat en Vrijheidsstraat – tijdelijk opgeheven.

Omleiding

  • Het verkeer komende van de Vrijheidsstraat richting Boriaustraat wordt over het Segersplein naar de Boriaustraat geleid door middel van nadars.
  • Het verkeer komende van de Landuitstraat richting Liedekerke wordt omgeleid via de Wijngaardstraat, Lindestraat, Kon. Astridstraat, Nieuwstraat, Toekomststraat, Vrijheidsstraat en Landuitstraat.
  • Het verkeer komende van de Vrijheidsstraat richting Liedekerke wordt omgeleid via het Segersplein, Boriaustraat, Nieuwstraat, Toekomststraat, …
  • Het verkeer komende van de Vrijheidsstraat richting N405 wordt omgeleid via het Segersplein, Boriaustraat, Collegestraat en Lindestraat.