Voetpaden wijk Hemelrijk worden verder vernieuwd

Vanaf 7 oktober start aannemer bvba Pevenage uit Zottegem met het vernieuwen van de voetpaden in de Azalealaan en een gedeelte van de Seringenlaan in Denderleeuw. Ook de straatgoot en boordstenen worden vernieuwd en verzakkingen ter hoogte van straatkolken worden hersteld.

De werken kosten ongeveer 135.000 euro en worden volledig gefinancierd door het gemeentebestuur. De aannemer beschikt over een uitvoeringstermijn van 50 werkdagen en zou, onder gunstige weersomstandigheden, klaar moeten zijn tegen midden december.

‘De werken vormen een onderdeel van de totale vernieuwing van alle voetpaden in de woonwijk Hemelrijk’, zegt schepen van Openbare Werken Jan De Nul. ‘Twee jaar geleden lieten we de voetpaden in de Meiboomlaan en Hemelrijklaan al onder handen nemen. Het blijvend investeren in voetpaden is dan ook een van de beleidsprioriteiten van het gemeentebestuur.’