Kobbegem kermis pakt uit met Luc Steeno en Get Ready!

Na de aankondiging van hun afscheidstournee eind maart, zet de legendarische Belgische boysband Get Ready! zich schrap om het ongelooflijk feestje van Kobbegem Kermis 2017 nog eens over te doen. Markeer alvast maandag 22 juli in je agenda, want het belooft een avond vol spetterende optredens te worden. Naast Get Ready! zullen ook Luc Steeno, covergroep Club Kamiel en DJ Joost het podium betreden om het feest compleet te maken.

Het feest begint echter al eerder, met drie dagen vol pure kermisambiance. Op vrijdagavond kunnen bezoekers genieten van een heerlijk Kip aan ‘t spit festijn. Op zaterdag staan er meetschieting en een spetterend optreden en initiatie van Invictus Dance op het programma. Zondag belooft een echte hoogdag te worden, met een ochtendwandeling, een stevig FERM Kobbegem ontbijt en de start van de tweede editie van de MORT SUBITE GRAVELRIT. Vorig jaar mocht de organisatie maar liefst 230 deelnemers verwelkomen. Voor de liefhebbers zijn er gravelritten van 45km, 80km en 110km, volledig bewegwijzerd (behalve 110km) en alle beschikbaar op GPX. En dit jaar is er ook een een familiefietstocht van 20km toe, onder het motto: Iedereen op de fiets!

Na deze sportieve uitdaging kunnen deelnemers ter plaatse genieten van een heerlijke hamburger en/of pens. Inschrijven kan vanaf de maand mei via onze website www.kobbegemkermis.be.

Op zondagnamiddag staat het terras opgesteld en kunnen de families genieten van de kindernamiddag met tal van leuke animaties alsook de kermisattracties.

Iedereen is van harte welkom van 19 tot 22 juli 2024. Volg onze sociale mediakanalen voor meer informatie en updates over het programma.

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk