Cultuurcentrum en bib Asse stellen op 7 mei nieuwe programmatie voor aan het publiek.

Op dinsdag 7 mei (19.30 uur – cultuurzaal) stellen de programmatoren van cultuurcentrum en bib Asse de nieuwe programmatie (seizoen 2024 – 2025) live voor aan het publiek. Het team geeft duiding bij het pas samengestelde cultuuraanbod. Info uit eerste hand dus, want de seizoensbrochure zelf komt pas een week later in de brievenbus terecht. En in tegenstelling tot de voorbije jaren niet meer bus aan bus in buurgemeenten Opwijk en Merchtem. Iedereen is welkom; de avond is gratis. Inschrijven kan vanaf maandag 15 april via https://www.ccasse.be/programmatieavond en T 02/ 456 01 60.

De programmatoren van het cultuurcentrum en de bib rondden de samenstelling van het cultuuraanbod 2024 – 2025 af. De focus gaat nu naar het communiceren van deze plannen.

Op dinsdag 7 mei om 19.30 uur (cultuurzaal) stelt het team van het CC en de bib haar nieuwe programmatie voor aan het brede publiek.

De programmatoren geven info en duiding die niet in de seizoensbrochure staat.

Uit eigen ervaring; zij zien voorstellingen vaak al op voorhand, kennen de gezelschappen, spelers en muzikanten en kregen zelf al achtergrond van de makers.

De seizoensbrochure zelf komt trouwens pas een week later in de brievenbus. En op de website is het aanbod op 15 mei beschikbaar. Daarbij komt dat de seizoens-brochure niet meer bus aan bus wordt verspreid in Opwijk en Merchtem.

Ook muziek

Naast de presentatie is er muziek te horen van een artiest die later in het CC op de planken zal staan. Nababbelen kan bij een drankje. De programmatieploeg is dan ook beschikbaar voor extra vragen.

Deze avond is gratis. Wie geïnteresseerd is, schrijft zich – vanaf maandag 15 april – in via https://www.ccasse.be/programmatieavond.

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk