Top 101 FUIF klassiekers voor het goede doel. NU Zaterdag 9 maart ‘t Jass in Asse

De klassieker der klassiekers is terug. De Top 101 fuif was jarenlang de fuifklassieker in zaal ‘t Smis. Lions Asse en Marcel de kolonel blazen het concept op 9 maart nieuw leven in. Dj Yves Van Nunen en Samuel zetten de grootste fuifplaten allertijden op hun nummer. Een avond vol nostalgie. De band Soul Matic 9 zorgt voor een speciaal live optreden en zal een aantal nummers uit de lijst live spelen. Verder wordt er op de fuif ook 5000 EUR voor het goede doel weggeschonken. De bezoekers bepalen mee wie de winnaars worden. Aan de inkom kan iedereen zijn stem uitbrengen. De genomineerde goede doelen zijn: Zjoef, de mini kast, G-Sport Opwijk de Kontaktgroep en Omnisport. Wie deze avond VIP wil meemaken kan een champagne tafel reserveren op www.lionsasse.be. De opbrengst van de fuif gaat integraal naar de werking goede doelen.

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk