Harmonie de Gilde Asse schenkt 3750 euro aan WZC Hof ter Waarbeek tijdens Oudejaarsconcert

Vrijdag 29 december liep de cultuurzaal Oud Gasthuis in Asse helemaal vol voor het jaarlijks Oudejaarsconcert van harmonie De Gilde (Asse).

De Gildejeugd o.l.v. Johan De Sadeleer en harmonie De Gilde – voor het eerst – o.l.v. Jan De Maeseneer serveerden een feestelijk en bijzonder gevarieerd programma met muziek van onder meer Peter Tchaikovsky, Oscar Navarro en François Glorieux en kregen ook het gezelschap van Merel Cauwe en Kaat De Raedemaeker die de sterren van hemel zongen. De 500 aanwezige geluksvogels – het concert was immers razendsnel uitverkocht – spaarden hun applaus en bewondering niet.

Als kers op de taart overhandigde Gilde-voorzitter Jos De Raedemaeker een cheque van liefst 3.750 euro aan Frank Decorte van WZC Hof ter Waarbeek voor de aankoop van een duofiets.

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk