‘t Smiske en kunstenacademie KunstAs starten samen nieuw project

Ben je muzikant en heb je al een behoorlijke portie ervaring, dan ben jij de geknipte persoon om deel te nemen aan het nieuwe project Oorwurm. Oorwurm moet het nieuwe pop-up orkest worden van kleinkunstencentrum ’t Smiske en de kunstenacademie KunstAs uit Asse. 

Samen met  coach Josefien Vercruysse leren de muzikanten melodieën op het gehoor spelen en bewerken alles tot een spetterend arrangement. Het is een kort, maar intens project en een extra kans om onder professionele begeleiding je muzikale mogelijkheden uit te breiden.

Tijdens de repetities zal je samen op het gehoor leren spelen. Het is niet nodig om dit reeds onder de knie te hebben. Met de band creëer je een muzikaal programma. Het eindresultaat wordt op zaterdag 21 oktober om 19 uur als voorprogramma van de West-Vlaamse band Oltin, olsan gebracht in ‘t Smiske in Asse.

Met Oorwurm wordt er gerepeteerd op woensdag 4, 11 en 18 oktober van 19 tot 21 uur en op zaterdag 7, 14 en 21 oktober van 9 tot 11 uur, telkens in ‘t Smiske, Gemeenteplein 7. Deelnemen kost 30 euro.

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk