Motorrijder raakt zwaargewond op Brusselsesteenweg

Op de Brusselsesteenweg (N9) in Kobbegem (Asse) is afgelopen donderdagnamiddag een motorrijder zwaargewond geraakt na een botsing met een personenwagen. “De motorrijder Dimitri Coffee kwam uit de Langestraat opgedraaid en wou richting Zellik rijden”, legt commissaris Fred Scrayen van politiezone AMOW uit. “Daarbij botste hij met een auto. De motorrijder vloog over de auto en schoof tot tegen een vrachtwagen die achter de auto reed. De motorrijder werd zwaargewond maar zonder levensgevaar afgevoerd naar het ziekenhuis.”

De omstandigheden van het ongeval worden nu nog verder onderzocht door een verkeersdeskundige. Er zou sprake zijn van een voertuig dat een manoeuvre uitvoerde wat de motorrijder niet meer kon ontwijken. (foto illustratief)

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk