Relegem maakt zich op voor vierdaagse dorpsfeesten

Het comité achter de Relegemse Dorpsfeesten heeft voor komend weekend weer een programma samengesteld om duimen en vingers voor af te likken. Een barbecue, loopwedstrijd en optredens van Belle Pérez en 2 Fabiola zijn maar een greep uit het aanbod.

Dat het wereldkampioenschap voetbal dit jaar niet tijdens de zomer maar in het najaar georganiseerd wordt, is wel een streep door de rekening van de Relegemse Dorpsfeesten want normaal zenden ze een of twee matchen uit op groot scherm. Maar niet getreurd want de organisatie heeft alweer een heel ruim en gevarieerd programma kunnen samenstellen voor de vierdaagse dorpsfeesten op 17, 18, 19 en 20 juni.

Vrijdagavond gaat het feestweekend van start vanaf 17 uur met een loopwedstrijd voor jeugd en volwassenen, gevolgd door een kaartavond in de feestzaal en een dansavond in de tent met Bump vanaf 20 uur. Op zaterdag is er overdag het traditionele meetschieten en een wandelzoektocht. Vanaf 20 uur gaat het dak van de tent er volledig af met optredens van Günther Neefs, Belle Pérez, 2 Fabiola en aansluitend een dj-set van Pat Krimson. Dj Soundmixer verzorgt de afterparty. Tickets 15 euro aan de kassa.

Zondag is de ideale dag voor families om eens af te zakken naar Relegem. Zij kunnen genieten van de samenkomst van tractoren en oldtimers om 11.30 uur, de barbecue tussen 12 en 15 uur, de wandelzoektocht, de familienamiddag met kindershow en de wielertijdrit. Maandag is het dan aan de senioren voor hun seniorenfeest tussen 14 en 18 uur met optredens van de Amigo’s en dj Soundmixer. Het hele weekend staan staan er ook springkastelen en kermisattracties ter hoogte van de tent aan café de Groenvink.

Meer info over het programma en inschrijvingen op: www.relegemsedorpsfeesten.be/

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk