Politie kan gestolen goederen meteen terugbezorgen

In de nacht van maandag op dinsdag werd politiezone AMOW opgeroepen voor een inbraak die aan de gang was in D’Hoevestraat in Zellik. Een patrouille  kon een persoon aantreffen die voldeed aan de beschrijving van de verdachte. Na een controle bleek dat de verdachte een fiets uit het tuinhuis van de slachtoffers had ontvreemd.

Na verder onderzoek  bleek dat de verdachte aan een tweede feit gelinkt kon worden, namelijk een tweede inbraak in dezelfde straat. De gestolen goederen werden aangetroffen in de rugzak van de verdachte. De fiets en de andere gestolen goederen werden meteen terugbezorgd aan de rechtmatige eigenaars.

De verdachte kon gearresteerd worden door de melding van een alerte buurtbewoner. De politie roept op om zeker tijdens de zomermaanden een oogje in het zeil te houden en bij verdachte zaken meteen het noodnummer 112 te bellen.

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk