Infomoment inrichting Kravaalbos op 4 mei

Dankzij de aankoop van 11 hectare Kravaalbos door de gemeente en de Vlaamse overheid wordt ruim 40 hectare van het bos publiek toegankelijk. Op 4 mei nodigen we buurtbewoners, verenigingen, bosbezoekers, adviesraden en andere ge√Įnteresseerden uit voor een infomoment.

We voorzien die avond geen wandeling, maar stellen onze visie en de inrichting van het aangekochte deel voor.

Hou de gemeentelijke kanalen in de gaten en ontdek zo als eerste wanneer je het nieuwe stuk bos al wandelend kan verkennen. En noteer alvast 18 september in de agenda: de Erembald-Kravaalhappening, de offici√ęle opening van het bos.

Infomoment Kravaalbos

Wil je nu al op ontdekking?

Het nieuwe deel van het Kravaalbos zal een belangrijke schakel vormen in de bestaande wandelnetwerken. Alle info over de bestaande wandelingen in het Kravaalbos vind je op de website van Natuur en Bos

Topartikels bij Goeiedag.be