Keukenbrand in Krokegem snel onder controle

De hulpdiensten werden woensdag rond 17.30 uur opgeroepen voor een woningbrand in de Oude Dendermondsebaan in Krokegem. Buurtbewoners zagen rook uit een woning komen. De brandweerzone Vlaams-Brabant West en de politiezone AMOW waren snel ter plaatse waarna de brandweerlieden het vuur in de keuken van een rijwoning konden blussen. Hierdoor kon erger vermeden worden. Een oververhitte kookplaat zou de oorzaak zijn van de brand. De bewoner was op dat moment niet aanwezig. De twee aanwezige katten werden gered. 


Samen vanuit Asse/Merchtem/Opwijk naar de Bellekouterhal in Affligem rijden voor je boosterprik?

De komende weken maken dagelijks honderden mensen deze verplaatsing. Maar omdat dit niet voor iedereen evident is, lanceert Goeiedag een eenvoudige tool waar inwoners van Asse, Merchtem en Opwijk zich kunnen opgeven indien je iemand kunt meenemen of indien je op zoek bent naar vervoer. Ga naar onze speciale pagina boosterprik-AMO voor alle info.

Nieuwsbrief Royaal Lokaal

Royaal Lokaal

Je zou ook interesse kunnen hebben in...