Opnieuw afvalberg aan inkom parking sociale appartementen Providentia in de Gasthuisstraat

De ingang van de parking onder de sociale appartementen in de Gasthuisstraat werd tijdens de afgelopen dagen opnieuw omgetoverd tot een stort. Een massa vuilniszakken, allerhande afval tot zelfs een matras lagen er gedumpt. Het gebruik van de restafvalzakken van de gemeente wordt zelf niet nageleefd. Het aanzicht heeft niet minder weg dan een ware afvalberg. Dit probleem is niet nieuw en sleept al langer aan. De gemeente heeft er genoeg van en zal het vuil niet langer ruimen. De gemeente wijst Providentie op haar verantwoordelijkheid en verwacht een oplossing voor het aanslepend probleem. Het vuil komt hoofdzakelijk van de inwoners zelf maar is ook aanstekelijk voor sluikstorters. De Milieudienst zal de gemeenschapswachten opsturen om GAS-boetes te laten opstellen aan het adres van Providentia.

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk