Drie jongeren aangehouden in Waalborrepark

De politiezone AMOW kreeg zondagavond  een oproep voor de samenscholing van twintig à dertig jongeren in de omgeving van de Bergestraat en het station. Toen de politie ter plaatse kwam, stoof de groep uit elkaar en ontstond een kat-en-muisspel. Twee ploegen van de politiezone kwamen ter plaatse, maar er kwam ook bijstand van de politiezone TARL.. Allicht ging het om twee rivaliserende bendes. In totaal konden zeker negen personen worden geïdentificeerd. Ook drie minderjarigen werden bestuurlijk aangehouden wegens het verstoren van de openbare orde.  Er werden ook drie coronapv’s opgesteld. De jongeren zouden afkomstig zijn uit de ruime regio waaronder Oost-Vlaanderen, het Brussels gewest en ook uit de politiezone AMOW. 

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk