Asse kort: Aanleg nutsleidingen in Kattestraat en Arsenaalstraat

De firma Cas-Vos legt nutsleidingen aan langs de Kattestraat en Arsenaalstraat. Deze werken zijn een vervolg op de werken die tijdens de eerste week van juli langs de Weversstraat en Gemeenteplein plaatsvonden. Dit werk wordt uitgevoerd van 12 tot en met 17 augustus. Bij de werken in de Kattestraat zorgt de aannemer ervoor dat de parking Hopmarkt steeds bereikbaar blijft.
Bij de werken in de Arsenaalstraat tussen Muurveld en de parking, dient dit deel afgesloten te worden. De parking Hopmarkt is bereikbaar via de Kattestraat en de Vronemeers. De aannemer plaatst de nodige signalisatie en brengt de omwonenden schriftelijk op de hoogte van de voorziene hinder en duur van de werken.

Topartikels bij Goeiedag.be
Meer kort nieuws