Maandag openen politieposten in Merchtem, Opwijk, Wemmel en Zellik

Nadat de politie-activiteiten door de coronacrisis waren teruggebracht tot de vestiging in Mollem, opent de politiezone AMOW op maandag 18 mei opnieuw de onthaalpunten in Merchtem, Opwijk, Wemmel en Zellik. Deze heropening van de commissariaten kadert in de geleidelijke afbouw van de coronamaatregelen door de nationale Veiligheidsraad.

Er gelden echter nog steeds beperkingen: de korpsleiding vraagt dat men alleen komt, een mondmasker draagt en een eigen pen (zwart of blauw) meebrengt. Om een grote toeloop te vermijden zullen enkel klachten van inwoners van de politiezone AMOW behandeld worden en klachten op basis van feiten gebeurd in de politiezone.

In de commissariaten blijven de minimum afstand van 1,5 m, het dragen van een mondmasker en handhygi√ęne van kracht. Om wachten te vermijden is het best op voorhand het commissariaat van keuze te bellen tijdens de voorziene openingsuren.

Telefoonnummers en openingsuren vind je op de website van de zone: https://www.politie.be/5408/contact/commissariaten

Foto: de politiepost in Opwijk

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk