Lions Asse schenken duizenden mondmaskers

De Lions van Asse schenken duizenden mondmaskers aan woonzorgcentra en scholen. Een delegatie van de Lions trok zaterdag naar wzc Hingeheem en wzc Hof ter Waarbeek. Bij het gemeentelijk woonzorgcentrum Hingeheem werden ze opgewacht door directeur Femke Duquet, burgemeester Koen Van Elsen en schepen Miel Saerens. De Lions overhandigden aan directeur Femke een aantal spatmaskers en zo’n 1.400 chirurgische maskers. Dat volstaat om het personeel een maand lang met maskers uit te rusten.

Bij Hof ter Waarbeek was geen verantwoordelijke beschikbaar en zullen de chirurgische maskers voor een maand op maandag geleverd worden. Ook wzc Martinas in Merchtem (FFP2 maskers), het wit-geel kruis van Asse, Merchtem, Opwijk en Wemmel (wegwerp schorten) en DE Wereld van Indra (knutselmateriaal) kunnen eerstdaags bezoek van de Lions ontvangen.

Ondertussen willen de Lions ook nagaan wat zij voor de scholen van Asse kunnen betekenen. Zij boden het gemeentebestuur ook logistieke ondersteuning aan bij het verdelen van stoffen mondmaskers.


Samen vanuit Asse/Merchtem/Opwijk naar de Bellekouterhal in Affligem rijden voor je boosterprik?

De komende weken maken dagelijks honderden mensen deze verplaatsing. Maar omdat dit niet voor iedereen evident is, lanceert Goeiedag een eenvoudige tool waar inwoners van Asse, Merchtem en Opwijk zich kunnen opgeven indien je iemand kunt meenemen of indien je op zoek bent naar vervoer. Ga naar onze speciale pagina boosterprik-AMO voor alle info.

Nieuwsbrief Royaal Lokaal

Royaal Lokaal

Je zou ook interesse kunnen hebben in...