Lions Asse schenken duizenden mondmaskers

De Lions van Asse schenken duizenden mondmaskers aan woonzorgcentra en scholen. Een delegatie van de Lions trok zaterdag naar wzc Hingeheem en wzc Hof ter Waarbeek. Bij het gemeentelijk woonzorgcentrum Hingeheem werden ze opgewacht door directeur Femke Duquet, burgemeester Koen Van Elsen en schepen Miel Saerens. De Lions overhandigden aan directeur Femke een aantal spatmaskers en zo’n 1.400 chirurgische maskers. Dat volstaat om het personeel een maand lang met maskers uit te rusten.

Bij Hof ter Waarbeek was geen verantwoordelijke beschikbaar en zullen de chirurgische maskers voor een maand op maandag geleverd worden. Ook wzc Martinas in Merchtem (FFP2 maskers), het wit-geel kruis van Asse, Merchtem, Opwijk en Wemmel (wegwerp schorten) en DE Wereld van Indra (knutselmateriaal) kunnen eerstdaags bezoek van de Lions ontvangen.

Ondertussen willen de Lions ook nagaan wat zij voor de scholen van Asse kunnen betekenen. Zij boden het gemeentebestuur ook logistieke ondersteuning aan bij het verdelen van stoffen mondmaskers.

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk