Kantje Boord door Vrij en Blij

Op ‘Delta’, het jacht van bedrijfsleider Otto Versteegen (Jurgen Van Der Burght), spelen zich vreemde taferelen af. De doodbrave boekhouder Harrie Vermeulen (Peter Esselens) en zijn collega Larrie Dijkstra (Johan Vanderhaegen) komen aan boord om een boekhoudkundig probleem uit te klaren.

Ongewild raakt Harrie verzeild in het moordplan van Stella (Vera Spinnoy), Otto’s vrouw, en moet hij ook nog eens schipperen tussen een ijdele matroos (Rein Roesems) en een flirtende schoonzus (Pascale De Ridder). Wanneer Otto dood wordt aangetroffen en ook Stella het loodje legt gaan de poppen pas echt aan het dansen.

Vrij en Blij speelt ‘Kantje Boord’ op vrijdag 7/12 en zaterdag 8/12om 20 uur, zondag 9/12 om 15 uur en maandag 10/12 weer om 20 uur in het CC Oud Gasthuis, Huinegem 4 in Asse. Kaarten kunnen aangekocht worden via vrijenblijasse@hotmail.com , 0479/ 07 98 54, de spelers of Standaard boekhandel. De prijs van een kaart bedraagt €10. Betaling van de kaarten kan ook per overschrijving naar BE61 0013 6821 5817 . Na betaling wordt er een bevestiging van betaling per mail verstuurd.

AS Vrij en Blij

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk