Asse kadert goud nog tot 7 oktober

De adviesraad voor Lokale Economie organiseert dit jaar opnieuw ‘Asse kadert goud’. Vanaf zaterdag 29 september tot en met zondag 7 oktober krijg je per aankoop in één van de deelnemende handelszaken een wedstrijdkaart. De deelnemer vult de kaart in en steekt deze in de wedstrijdbus bij de handelaar samen met het kasticket als bewijs van zijn of haar aankoop tussen 29 september en 7 oktober.

De prijzen bestaan uit de inhoud van de gouden kader zoals tentoongesteld in de etalage van de deelnemende handelaar. Per handelszaak wordt er op 8 oktober één winnaar getrokken. De winnaars worden na de trekking gecontacteerd en uitgenodigd op de prijsuitreiking op woensdag 10 oktober.


Samen vanuit Asse/Merchtem/Opwijk naar de Bellekouterhal in Affligem rijden voor je boosterprik?

De komende weken maken dagelijks honderden mensen deze verplaatsing. Maar omdat dit niet voor iedereen evident is, lanceert Goeiedag een eenvoudige tool waar inwoners van Asse, Merchtem en Opwijk zich kunnen opgeven indien je iemand kunt meenemen of indien je op zoek bent naar vervoer. Ga naar onze speciale pagina boosterprik-AMO voor alle info.

Nieuwsbrief Royaal Lokaal

Royaal Lokaal

Je zou ook interesse kunnen hebben in...