Scouts van Mollem in nieuwe lokalen

Kramaai, beter gekend als de Mollemse scouts, mochten op de laatste dag van september hun nieuwe lokalen in gebruik nemen. Een mooi, modern en functioneel lokaal voor de meer dan 200 leden, jongens en meisjes, van deze bloeiende jeugdbeweging.

Het was een langdurig proces waarbij verschillende locaties werden in overweging genomen, bevestigde schepen Micheline De Mol. Uiteindelijk werd er voor gekozen de nieuwe lokalen op te trekken vlakbij de oude lokalen: een gebouw van zo’n 400 m² met een gelijkvloers en een bovenverdieping, naast de school.

Beneden is er o.m. een heel grote ruimte die door verschuifbare wanden in kleinere eenheden kan opgedeeld worden. Er komt ook een keuken en aangepaste lokalen om materiaal op te bergen. Op de bovenverdieping zijn er nog meer lokalen en een mooi terras.

Er waren woorden van lof voor het bouwcomité en voor de ARK architecten en woorden van dank voor de gemeente en de vele sponsors die op één of andere manier hebben bijgedragen om het bedrag bij mekaar te krijgen dat de scouts nodig hebben om hun lokalen af te werken. Eens de lokalen definitief in gebruik zijn, worden de oude lokalen afgebroken en worden nog omgevingswerken uitgevoerd.

Nieuwsbrief
Topartikels uit Asse
Royaal Lokaal

Royaal Lokaal

Je zou ook interesse kunnen hebben in...