Asfalteringswerken

Vanaf maandag 20 augustus vinden er onderhouds- en asfalteringswerken plaats in de Bakkerkesbaan en in de Oude Dendermondsebaan. Vanaf maandag 20 augustus gaan de voorbereidende werken in de Bakkerkesbaan van start. De aannemer breekt het huidige asfalt uit, plaatst straatkolken, greppels en boordstenen en zorgt voor de fundering van de rijweg. Daarnaast legt de aannemer een stukje voetpad aan ter hoogte van huisnummer 61. Vanaf maandag 27 augustus wordt er geasfalteerd. Vanaf donderdag 30 augustus is de Bakkerkesbaan opnieuw berijdbaar.

In de Oude Dendermondsebaan is de verkeersdrempel aan de gemeentelijke basisschool De Springplank in Krokegem aan vervanging toe. Op maandag 27 augustus breekt de aannemer de klinkers uit en op dinsdag 28 augustus wordt er ter vervanging van de klinkers een laag asfalt overgegoten. Daarnaast verplaatst de aannemer de oversteekplaats aan de school, in combinatie met de plaatsing van ‚Äėmindervalidenboordstenen‚Äô. Zo kunnen ouders met een kinderwagen eenvoudiger de straat oversteken. Vanaf donderdag 30 augustus is de Oude Dendermondsebaan opnieuw berijdbaar.

Er worden de nodige maatregelen getroffen om het verkeer zoveel mogelijk doorgang te verlenen.

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk