Gene Thomas opent De Mèt Duvelt

De zomer komt eraan en met de zomer wordt ook De Mèt Duvelt op gang getrokken. Op 6 juli wordt gestart met Vlaanderen Feest. Gene Thomas en de Vlaanderen Boven Band spelen de pannen van het dak op de Markt. Het is het eerste van negen zomerse vrijdagconcerten, vier in juli en vijf in augustus.

Op 13 juli is het de beurt aan Lady Bird – pIE p.KLEIN. Een Weekje later komen The Fun Managers, de lievelingen van het publiek, zorgen voor muzikale ambiance. De laatste concert in juli, op 27 juli, geeft een podium aan Stefan Dixon & Mbijana Sibisi.

In augustus wordt de spits afgebeten op de eerste vrijdag door Nevermind Nessie. Op 10 augustus wordt het podium ingenomen door The Pick Hardo Bros feet. Jana De Valck. Een weekje later is het de beurt aan The Ed Sullivan Quartet met heerlijke sixties covers. Mortelmans in Akse (M.I.A.) wil op 24 augustus de Markt inpakken en het slotconcert op 31 augustus, de allerlaatste vrijdag van de vakantie, wordt gegeven door Les Copines, een meidengroep rond Isabelle A en DJ Sven Cornelis.

Alle concerten vinden plaats op de Markt en starten om 20.30 uur.

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk