Lois (11) overleden na ongeval in Mollem

Maandagavond raakte Lois Koopmans (11) zwaargewond ter hoogte van de overweg in Sleeuwagen. Omstreeks half negen reed het meisje, samen met haar tweelingzus, op het fietspad. Ze kwamen van de voorbereidingen van het vormsel en reden naar huis.

Door een onverwacht manoeuvre verloor Lois de controle over haar fiets en kwam zo op de rijweg. Ze kwam terecht onder een tractor die daar op moment voorbij reed.

Het meisje was zwaar gewond en is intussen overleden. Het parket deelt mee dat er niemand schuld treft omdat het niet duidelijk is of het meisje eerst is gevallen en dan aangereden of dat ze het evenwicht verloor en zo onder de tractor terecht kwam. Lois zou zaterdag, samen met haar zus, haar plechtige communie vieren in Merchtem.

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk