Eindejaar concert De Gilde uitverkocht maar DVD nog te koop

Als u geen kaartjes hebt voor het eindejaar concert van Harmonie De Gilde op vrijdag 29 december dan heeft het waarschijnlijk geen zin om naar de cultuurzaal van het Oud Gasthuis te gaan want het concert is totaal uitverkocht.

Maar u kan wel genieten van de DVD ‘Asse in Harmony’ die nu verkrijgbaar is. Een ideaal eindejaarsgeschenk voor muziekliefhebbers. Op de DVD de film ‘Asse in Harmony’ gedraaid door cameraman Johan Stoefs en met acteur Geert Van Rampelberg. De bijhorende soundtrack werd op maat bij de beelden gecomponeerd door de jonge muzikant/producer/componist Mirek Coutigny en live uitgevoerd door de jubilerende Gilde onder leiding van Pieter Vandermeiren.

Ook in 2018 pakt De Gilde uit met een heuse stunt: tijdens de veertiende editie van de succesvolle ‘in harmony’-concertformule delen de muzikanten immers het podium met Jef Neve. ‘Neve in Harmony’ heeft plaats op zaterdag 19 en zondag 20 mei 2018 (Pinksterweekend) in CC Asse.

De DVD ‘Asse in Harmony’ is verkrijgbaar in de Standaard Boekhandel (Asse) of kan gereserveerd worden via info@degilde.be

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk