Zonovergoten Jaarmarkt

Hadden ze in Zellik even geluk met het weer: een echt lenteweertje (of was het zomerweertej?) lokte de Zellikenaren naar buiten voor de jaarmarkt en kermis. Het was een gezellige drukte daar op en rond de Brusselsesteenweg. Schapen, geiten, runderen, veel kermisattracties en marktkramers. Allerlei lekkers ook, zelfs een verkoper van ‘escargots’. Maar vooral veel kuierende mensen. Die genoten van de diverse waren die de marktkramers te bieden hadden.


Samen vanuit Asse/Merchtem/Opwijk naar de Bellekouterhal in Affligem rijden voor je boosterprik?

De komende weken maken dagelijks honderden mensen deze verplaatsing. Maar omdat dit niet voor iedereen evident is, lanceert Goeiedag een eenvoudige tool waar inwoners van Asse, Merchtem en Opwijk zich kunnen opgeven indien je iemand kunt meenemen of indien je op zoek bent naar vervoer. Ga naar onze speciale pagina boosterprik-AMO voor alle info.

Nieuwsbrief Royaal Lokaal

Royaal Lokaal

Je zou ook interesse kunnen hebben in...