FOD Financiën tijdelijk in gemeentehuis

Wie in de Mollestraat voorbijkomt heeft het al gemerkt: het gebouw waar de dienst ‘belastingen’ huist, staat in de steigers. De gevel van het gebouw (57-61) wordt gerenoveerd. Omdat er asbestplaten moeten vervangen worden, kan de dienst voorlopig geen bezoekers ontvangen. Ook de veiligheid van het personeel kan niet voor 100% gegarandeerd worden. Daarom heeft het gemeentebestuur een ruimte in het gemeentehuis ter beschikking gesteld tot midden december, wanneer de werken achter de rug zijn.

De dienst beschikt over een lokaal op de derde verdieping in het gemeentehuis. Op die manier kan hij zijn werking verder zetten en hoeven de burgers zich niet veel verder te verplaatsen wanneer ze informatie over de personenbelasting wensen.

Wegens de verbouwingen in het gemeentehuis dienen zowel de bezoekers als het personeel binnen te komen langs de achterdeur van het oude gemeentehuis (gelegen tegenover de Werkwinkel aan de achterzijde van het gemeentehuis). Vervolgens dienen ze de lift te nemen naar verdieping A3.

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk