Asfalteringswerken Gildehof

Van woensdag 6 september tot en met vrijdag 8 september voert Colpin-De Meester nv in samenwerking met De Jonge asfalteringswerken uit in Gildehof (onder voorbehoud van goede weersomstandigheden). Ook de parking Gildehof wordt geherasfalteerd.

De freeswerken vinden plaats op woensdag 6 september. Tijdens de freeswerken kunnen bewoners gebruik maken van hun voertuig, al kunnen er korte wachttijden optreden.

De asfalteringswerken zelf vinden plaats op donderdag 7 september en vrijdag 8 september en starten telkens om 08.30 uur. Er is dan geen verkeer mogelijk. Wie gebruik wil maken van zijn of haar voertuig, moet dit tijdig buiten de werkzone plaatsen.  Indien nodig geldt er plaatselijk parkeerverbod.

Parking Gildehof wordt tijdens de werken volledig afgesloten. De politie voorziet de nodige signalisatie.

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk