Cannabisplantage ontdekt bij brand in Kobbegem

In een villa in de Langestraat in Kobbegem is donderdagochtend een cannabisplantage ontdekt. De plantage werd ontdekt nadat er de nacht voordien brand was uitgebroken in de villa. Bij aankomst van de hulpdiensten bleek het om een uitslaande brand te gaan in een villa die niet bewoond zou zijn.

Omstreeks 02.30 uur alarmeerde een passant de hulpdiensten voor een uitslaande brand in een woning in de Langestraat te Kobbegem. In de woning bleken er geen bewoners ingeschreven te staan. De brandweer kreeg het vuur relatief snel onder controle.

Bij de bluswerken werd een cannabisplantage ontdekt. Medewerkers van het labo en een branddeskundige gingen ter plaatse voor nader onderzoek. De aangestelde branddeskundige heeft vastgesteld dat de brand een accidentele brand met elektrische oorzaak betreft.

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk