Vlaanderen feest in Asse en Zellik

De gemeente Asse wil ‘Vlaanderen feest’ muzikaal ondersteunen met optredens op de Markt in Asse en ‘onder de parasol’ (Brusselsesteenweg) in Zellik.

In Asse start op vrijdag 30 juni om 19 uur aan de Sint-Martinuskerk een mooie wandeling door Asse o.l.v. wandelclub Manke Fiel. Een uurtje later barst het muzikaal feest los op de Markt. De Vlaanderen Feest-band o.l.v. Dirk Van der Linden brengt de beste Vlaamse klassiekers.

Op zaterdag 1 juli zorgt fanfare Sint-Cecilia voor muzikaal genot tijdens de zaterdagmarkt in Zellik. De Zellikse verenigingen en het gemeentebestuur bieden alle toehoorders een aperitiefje aan. De fanfare neemt plaats onder de parasol van 10.30 tot 13.00 uur.

Dit brengt enkele verkeersmaatregelen met zich mee. Op zaterdag 1 juli, vanaf 06.00 uur tot het einde van de zaterdagmarkt, wordt het kruispunt Brusselsesteenweg – Laarbeeklaan – Drie Koningenlaan (t.h.v. de parasol) verkeersvrij gemaakt. Tijdens deze periode wordt het eenrichtingsverkeer in C. Van Malderenstraat en M. Denayerstraat opgeheven. Zo kunnen bewoners van C. Van Malderenstraat, Drie Koningenlaan en M. Denayerstraat ontsluiten.

 

Voor meer info: dienst Cultuur via cultuurdienst@asse.be.

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk