Herdenkingsmomenten in Vilvoorde en Zellik

Ook in Zellik en Vilvoorde worden zaterdag wakes gehouden ter nagedachtenis van de slachtoffers van de aanslagen in Zaventem en Brussel.

In Vilvoorde worden de inwoners door de vereniging ‘Hart boven Hard’ uitgenodigd voor een herdenkingsmoment op zaterdag om 11 uur op het plein aan het administratief centrum Mattenkot. Wie wil mag bloemen meebrengen waarmee een lange ketting zal gemaakt worden als teken van verbondenheid en hoop.

Op het gemeenteplein (parking), ter hoogte van de Noorderlaan in Zellik, vindt zaterdag van 20 tot 21 uur een herdenkingswake plaats ter ere van de slachtoffers van de aanslagen in Zaventem en Brussel.

Het initiatief gaat uit van Pierre Vermeulen (0471-472.027) en kreeg toestemming van de burgemeester. Een uur lang zijn mensen van alle origine en religies welkom met kaarsen en fakkels om aan de wereld de samenhorigheid te tonen. Om 20.30 uur wordt een minuut stilte gehouden. Info via info@etw-group.eu.

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise