RWDM komt in Asse voetballen

RWDM, dat het stamnummer van vierdeklasser Standaard Wetteren kocht en dit seizoen in 4 de klasse uitkomt, wil samen met White Star zijn intrek nemen in het Molenbeekse Edmond Machtensstadion, maar is daar voorlopig niet welkom.

Het nieuwe RWDM moest daarom op zoek naar een tijdelijke thuisbasis. In haar zoektocht naar een geschikt voetbalstadion om haar bekerwedstrijden af te werken heeft RWDM nu een akkoord bereikt met KSV Asse. Voorzitter Freddy De Nil van KSV Asse bevestigt dat er tussen alle partijen een akkoord bestaat. Hierdoor zal RWDM voorlopig zijn wedstrijden afwerken in het Waalborre sportpark. Voor de bekerwedstrijden verwacht RWDM een 500 tal supporters. De gemeente zal de nodige maatregelen treffen om het verkeer rond het stadion in goede banen te leiden. Op woensdag 29/07 spelen Asse en RWDM een vriendschappelijke wedstrijd.