Recyclagepark dicht? Vuilnis op straat!

asse containerpark 2Het is geen mooi zicht, daar aan de poort van het Assese recyclagepark. Terwijl het park in Asse-centrum twee weken dicht is (van 13 tot 27 juli) komen toch nog een aantal mensen hun vuilnis voor de gesloten poort deponeren. En niet zo’n klein beetje zoals u op de foto kan zien.

Niemand getroost zich de moeite om naar het recyclagepark in Zellik te rijden. Daar wordt nog doorgewerkt tot 10 augustus. Dan gaat het park in Zellik op zijn beurt voor twee weken dicht. De vakantieperiodes zijn nochtans netjes aangekondigd op de website van de gemeente.

Bij terugkeer op 27 juli valt er in Asse alvast heel wat op te kuisen. Momenteel is het er een paradijs voor kippen die vrolijk tussen het afval rondscharrelen.

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk