Luc Asselman opent restaurant

Luc Asselman, echtgenoot van minister Maggie De Block, is een man die thuis is in vele domeinen: politiek, immobiliën, administratie en nu ook in gastronomie. Het is te zeggen: vrijdag opende in Mollem zijn restaurant Al Campanile, een eethuis met Italiaanse keuken.

Luc zal natuurlijk niet zelf achter het fornuis staan – daar werd echt Italiaans personeel voor aangetrokken – maar hij neemt wel de zakelijke leiding van het restaurant. Een nieuwe uitdaging zeg maar. De mosterd, en nog veel meer, haalt Luc in Calabrië in het zuiden van Italië. Hij ging er twee jaar geleden met Maggie op reis en raakte meteen verslingerd op de regio, de mensen en de keuken. Als een echte Bourgondiër weet hij de Italiaanse specialiteiten meer dan te smaken.

Toen een tijdje geleden restaurant De Toren in Mollem te koop stond grepen Luc en nog vier vennoten hun kans. Al Campanile is gewoon De Toren in het Italiaans. Het interieur werd totaal vernieuwd en er werd reeds een bouwaanvraag ingediend om een extra zaaltje te creëren. Op termijn willen ze in de schuur graag nog een Bed and Breakfast inrichten.

Deel jij met Luc en Maggie de passie voor de Italiaanse keuken en hou je van een hartige hap, dan kan je in Al Campanile elke dag (behalve dinsdag en zaterdagmiddag) terecht van 12 tot 14 uur en van 18 tot 22 uur.

Nieuwsbrief Royaal Lokaal

Royaal Lokaal

Je zou ook interesse kunnen hebben in...