Verkeersremmers beklad in Mollem

De verkeersremmers in de Kasteelstraat, Schermershoek en Sleewagen in Mollem werden (door misnoegde weggebruikers?) besmeurd met teksten als ‘Weg er mee’ en ‘Gratis mee te nemen’. De betonnen blokken werden daar aangebracht door het gemeentebestuur van Asse om sluipverkeer te ontmoedigen.

Het aanbrengen van betonnen blokken gebeurde in samenwerking door de gemeentebesturen van Opwijk, Merchtem en Asse. Ook in Opwijk werden blokken aangebracht maar deze ogen voorlopig nog maagdelijk wit.

Wie de opschriften aanbracht is momenteel nog een raadsel. Duidelijk is dat de dader (of daders) die verkeersremmers zo snel mogelijk wil zien verdwijnen. Een derde opschrift ‘Fuck the system’ (De pot op met het systeem) wijst dan weer in een heel andere richting.

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk