Groen geeft gratis krasbiljet voor meer en beter werk

Afgelopen weekend trok Groen Asse de straat op met een Work For Life-krasbiljet. Voorbijgangers op de markt van Zellik en in Asse centrum kregen van Groen op zaterdag 29 maart 2014 gratis krasbiljetten waar ze 100 procent kans mee maken om te winnen.

‘Met de Groen-voorstellen win je altijd, Wij gaan voor meer en boeiender jobs, zeker voor jongeren, we willen meer tijd voor je priv√©-leven en we ijveren voor een eerlijker, beter loon voor iedereen.’, stelt Assenaar Edward Van Keer, 5de plaats voor het Vlaams Parlement op de Groen lijst in Vlaams-Brabant.

‘Meer jobs, betere jobs en beter betaalde jobs, daarvoor gaat Groen en daarvoor voeren we vandaag actie’ zegt zijn collega Katleen De Ridder, 3de plaats voor de Kamer op de Groen lijst in Vlaams-Brabant.

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk